خدمات امنیت شبکه و امنیت اطلاعات
امنیت شبکه و اطلاعات
خدمات امنیت شبکه و اطلاعات
ارائه خدمات امنیت شبکه و فروش و پشتیبانی محصولات امنیتی شرکت پیشگام رایانه جهت تامین نیازهای کامل مشتریان خود در زمینه امنیت اطلاعات با ارائه خدمات تخصصی در زمینههای مشاوره و طراحی ،اجرا و پیاده سازی و همچنین بهینه سازی زیرساخت امنیتی شبکههای کامپیوتری فعالیت میکند. کلیه خدمات امنیت شبکه کامپیوتری نرم افزاری و سخت افزاری در پیشگام رایانه عرضه می شود. در صورت نیاز به امنیت سیستم کامپیوتری و امنیت اطلاعات شبکه می توانید با پیشگام رایانه تماس حاصل فرمایید. نیروهای متخصص ما آماده ارائه هرگونه خدمات امنیتی شبکه شرکت ها و سازمان ها به مشتریان گرامی هستند.
امنیت شبکه
خدمات امنیت شبکه

خدمات امنیت شبکه های کامپیوتری

امنیت شبکه چیست؟
امنیت شبکه یک اصطلاح گسترده است که بسیاری از فن آوری ها، دستگاه ها و فرآیندهای مختلف را در بر می گیرد. امنیت شبکه مجموعه ای از قوانین و تنظیمات است که برای محافظت از یکپارچگی، حریم خصوصی و دسترسی به شبکه ها و داده های رایانه ای با استفاده از فناوری های نرم افزاری و سخت افزاری طراحی شده و به اجرا درآمده است.
در واقع امنیت شبکه به حفاظت از زیرساخت شبکه در برابر هرگونه دسترسی غیرمجاز، سوء استفاده از اطلاعات یا سرقت اشاره دارد. این شامل ایجاد زیرساخت برای دستگاهها، برنامهها، کاربران و برنامهها به شیوهای امن است. استفاده از مفاهیم و برنامه های کاربردی امنیت شبکه بسیار مهم است و به حفظ اطلاعات مهم و حیاتی کمک می کند.
تنها چند دقیقه قطع شبکه می تواند باعث اختلال گسترده و آسیب های گسترده به سازمان شود، بنابراین اقدامات امنیتی ضروری است. هر سازمان، صرف نظر از اندازه، صنعت یا زیرساخت، به درجاتی از راه حل های امنیتی شبکه برای محافظت از خود در برابر تهدیدات سایبری مختلف نیاز دارد.
دفاع از امنیت شبکه های کامپیوتری
امنیت شبکه به فناوری ها، فرآیندها و سیاست های مورد استفاده برای دفاع از هرگونه شبکه، ترافیک شبکه و دارایی های قابل دسترسی به شبکه در برابر حملات سایبری، دسترسی غیرمجاز و از دست رفتن داده ها اطلاق می شود. هر سازمانی، از مشاغل کوچک گرفته تا بزرگترین شرکت ها و ارائه دهندگان خدمات، در هر صنعت به امنیت شبکه برای محافظت از دارایی ها و زیرساخت های مهم از سطح حمله ای که به سرعت در حال گسترش است، احتیاج دارد.
امنیت شبکه باید با رویکرد لایه ای از بسیاری از لبه های شبکه و همچنین داخل شبکه محافظت کند. آسیب پذیری در همه جا وجود دارد، از دستگاه ها و مسیرهای داده گرفته تا برنامه ها و کاربران. از آنجا که سازمانها با تهدیدات بالقوه زیادی روبرو هستند، صدها ابزار مدیریت امنیت شبکه نیز وجود دارد که برای رفع تهدیدات یا سوء استفاده های فردی یا کمک به سایر نیازهای زیرساختی مأموریت مهم مانند انطباق مداوم با آنها طراحی شده است. سازمان ها باید با استفاده از رویکردی پلتفرم که اولویت ادغام و اتوماسیون است، راه حل های امنیتی شبکه را که بسیاری از تهدیدها را پوشش می دهد اولویت قرار دهند.
خدمات امنیت

امنیت شبکه و اطلاعات
امروزه امنیت اطلاعات و داده ها به عنوان بزرگترین چالش در عصر فناوری اطلاعات محسوب می شود و حفاظت از اطلاعات و شبکه ها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. سرویس های امنیتی شبکه برای محافظت از زیرساخت های داخلی سازمان و دستگاه های متصل در برابر دسترسی های غیرمجاز، سوء استفاده و حملات سایبری طراحی شده اند. ارائه دهندگان خدمات امنیت شبکه به طور کامل ساختار شبکه را بررسی کرده و امنیت اینترنت و اینترانت را ارزیابی می کنند. در مرحله بعد، آنها از این اطلاعات برای پیاده سازی فایروال یا سایر اقدامات امنیتی متناسب با نیاز مشتری استفاده می کنند.
امنیت شبکه و هک
استفاده از اینترنت به شدت افزایش یافته است، زیرا ما حتی فعالیت های روزمره خود را به سمت دیجیتالی شدن کامل پیش می بریم. با توجه به افزایش استفاده از اینترنت، هکرها و مهاجمان نیز فعال تر می شوند و سیستم شبکه ما به تعداد حملات ویروسی بیشتری مواجه است.
اساساً نیاز به امنیت شبکه انجام دو کار است، اول ایمن سازی اطلاعات از هرگونه دسترسی غیرمجاز و دوم تامین امنیت داده های ذخیره شده در رایانه شخصی یا لپ تاپ نه تنها برای یک شبکه فردی بلکه در شبکه های اشتراکی یا عمومی.
لایه های امنیتی شبکه
امنیت شبکه های کامپیوتری چندین لایه دفاعی را در لبه و داخل شبکه کامپیوتر ترکیب می کند. هر لایه امنیتی در شبکه، سیاست ها و کنترل های مختلفی را اجرا می کند. کاربران مجاز به تمام منابع شبکه دسترسی دارند، اما از ورود افراد مخرب به شبکه و ایجاد تهدید برای اطلاعات جلوگیری می کنند.
مهمترین مبنای امنیت شبکه چیست؟
حفاظت: اولین و مهمترین نکته در نگهداری یک شبکه، حفاظت از آن است. تمام سیستم های کامپیوتری خود را در بالاترین سطح امنیتی شبکه پیکربندی کنید.
تشخیص: پس از راه اندازی شبکه، باید به طور مرتب شبکه را بررسی و آنالیز کرد تا در مراحل اولیه، مشکلی وجود داشته باشد و از آسیب دیدگی شبکه جلوگیری شود.
اقدام: پس از تشخیص مشکل در شبکه، باید سریعا اقدامات لازم را انجام داده و مشکل را برطرف کنید. حل مشکل شبکه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید به سرعت انجام شود.
مثلث امنیت شبکه چیست؟
مثلث امنیت شبکه یا CIA از اصطلاحات Confidenciality، Integrity و Availability گرفته شده است. این مدل برای ایجاد امنیت اطلاعات در یک شبکه معرفی و استفاده می شود. این سه مولفه، اجزای اصلی امنیت شبکه هستند.
محرمانه بودن: مجموعه ای از اقدامات که به افراد غریبه اجازه دسترسی به اطلاعات سیستم را نمی دهد.
یکپارچگی: این مولفه برای اطمینان از انتقال صحیح داده ها انجام می شود تا داده های ارسالی به درستی و بدون تغییر به مقصد برسد.
در دسترس بودن: مجموعه ای از فعالیت هاست که باعث می شود شبکه همیشه در دسترس باشد و بدون مشکل کار کند.
مدیریت امنیت شبکه
مدیریت شبکه به گونه ای که توانایی مقابله با تمامی احتمالات حملات شبکه و مشکل ویروس و رفع آنها را داشته باشد به مدیریت امنیت شبکه معروف است. مدیریت امنیت در هر شبکه، اعم از شبکه های عمومی یا خصوصی، مجموعه ای از سیاست ها و رویه های امنیتی است که برای محافظت از شبکه در برابر دسترسی غیرمجاز، محرومیت از سرویس کامپیوتری، از دست رفتن اطلاعات، وقفه در اجرا و غیره به عنوان مدیریت امنیت شبکه شناخته می شود. همچنین بر نظارت شبانه روزی شبکه برای جلوگیری از حملات ویروسی سیستم و هرگونه سوء استفاده یا تغییر در پایگاه داده تاکید دارد.
بهترین راه برای مدیریت امنیت استفاده از آنتی ویروس و نرم افزارهای ضد بدافزار پیشرفته و به روز رسانی سیستم در فواصل زمانی معین است.
مدیریت امنیت شبکه شامل قوانین و رویههای مختلفی است که توسط مدیران شبکه برای اطمینان از عدم دسترسی کاربران غیرمجاز اتخاذ شده است. امنیت شامل مجموعه ای از سیاست هاست که دسترسی را محدود می کند. این فرآیند شبکه را ایمن می کند و از عملیات شبکه محافظت و مدیریت می کند. شکل اصلی امنیت شبکه این امکان را برای کاربران فراهم میکند که رمز عبور یا شناسه خود را برای دسترسی به افراد توزیع کنند. مدیران شبکه کنترل می کنند و باید کاربرانی را که می توانند به داده های شبکه دسترسی داشته باشند را تعیین کنند. سپس به این کاربران یک رمز عبور یا شناسه ورود برای دسترسی به اطلاعات و برنامه های تحت کنترل خود ارائه می شود. بسته به نیاز شبکه می توان شبکه ها را هم به صورت خصوصی و هم برای عموم آزاد تنظیم کرد.
سیستم های امنیتی شرکتی
سیستم امنیتی شبکه سازمان
خدمات پیشگام رایانه در حوزهی امنیت شبکه شامل موارد ذیل می باشد

- خدمات مشاوره و طراحی
- طراحی زیر ساخت امنیتی شبکه LAN ، WAN، DMZ ، Server Farmو اینترنت
- طراحی و تعریف Policy های امنیتی مرتبط با سرویسهای شبکه ای و امنیتی
- طراحی سیستمهای IP/IDS جهت تشخیص و جلوگیری از حملات شبکه
- طراحی مرکز مدیریت و آنالیز امنیتی شبکه SOC
- راه اندازی مراکز جمع آوری یکپارچه رخداد و وقایع امنیتی
- طراحی زیر ساخت ایمن در جلوگیری از دسترسی غیر مجاز به منابع شبکه ای
- طراحی سیستمهای نظارت و Auditing در استفاده از منابع شبکه توسط کاربران
- ظرفیتسنجی شبکه و ارائه پیشنهاد در انتخاب تجهیزات Firewall ، UTMو IPS
- طراحی و مشاوره زیرساخت مراکز داده خدمات اجرا و پیاده سازی
- پیاده سازی تجهیزات امنیت شبکه شامل فایروال و IPS
- نصب و تنظیم و tuningتجهیزات UTMو IPS
- نصب ، راه اندازی و tuning تجهیزات WAF در ایجاد امنیت سرورهای وب
- ایجاد بسترهای ایمن ارتباطی مبتنی بر راه کارهای مبتنی پروتکل IPsec
- آزمایش و تست میزان استحکام سازی و کاربری تجهیزات امنیتی شبکه
- طراحی و راه اندازی راه کارهای نظارت و آنالیز ترافیک شبکه
- Cisco, Fortinet, Juniper, Sourcefire
بهینه سازی
- بهینهسازی معماری امنیتی تجهیزات شبکه
- بازبینی و بهینه سازی تنظیمات تجهیزات امنیتی شامل Firewall ، IPS/IDS و UTM
- امکان سنجی و بازبینی سیاستهای امنیتی تجهیزات امنیتی و اصلاح انها
- مقاوم سازی زیر ساختهای امنیت شبکه Cisco, Fortinet, Juniper, Sourcefire