برترین شرکت های نرم افزاری سازمانی

برترین شرکت های نرم افزاری سازمانی

هر شرکتی به ابزارهایی برای کنترل و نظارت بر فعالیت های خود و پیشرفت به سمت موفقیت نیاز دارد. این ابزارها باید داده های قابل درک و عملی را جمع آوری، تجزیه و تحلیل و به تصمیم گیرندگان ارائه دهند. ابزارها همچنین امکان ارتباط و همکاری کارآمدتر و مؤثرتر بین بخش‌های درون سازمانی را فراهم می‌کنند. برای چابک و فعال بودن، سازمان ها باید به ارائه دهندگان چنین ابزارهایی – شرکت های نرم افزار سازمانی – مراجعه کنند.

یک شرکت نرم افزار سازمانی شرکتی است که یک “رویکرد پلت فرم یکپارچه با ماژول های کاربردی که نهادهای تجاری خاص را هدف قرار می دهد” ارائه می دهد. این محصولات به عنوان نرم افزار کاربردی سازمانی (EAS) نامیده می شوند و می توانند پوشش دهند. انواع نیازهای تجاری مانند فروش، منابع انسانی و عملیات مالی.

شرکت های نرم افزاری سازمانی محصولات خود را به سازمان های بزرگ می فروشند و محصولات خود را متناسب با نیازهای هر مشتری تنظیم می کنند. توجه به این نکته مهم است که این نوع نرم‌افزار برای برآوردن نیازهای یک کسب‌وکار و نه یک فرد طراحی شده است. مدل کسب‌وکار به کسب‌وکار (B2B) بر خلاف تجارت به مصرف‌کننده (B2C) است.

ویژگی های مشترک شرکت های برتر نرم افزار سازمانی

کارشناسان این صنعت توافق دارند که شرکت های نرم افزاری سازمانی اغلب دارای ویژگی های زیر هستند:

  • سبد محصولات قوی
  • سطح بالایی از نوآوری در صنعت نرم افزار
  • استخرهای بزرگ از مشتریان وفادار
  • شرکای تثبیت شده
  • توانایی پاسخگویی به خواسته های دائما در حال تغییر مشتریان

4 شرکت برتر نرم افزاری سازمانی

بر اساس عوامل فوق، چهار شرکت برتر نرم‌افزاری که استانداردهای موجود در صنعت را برآورده می‌کنند و از آنها فراتر می‌روند، به شرح زیر است:

برترین شرکت های نرم افزاری سازمانی

1. SAP

SAP یک رهبر بازار در نرم افزارهای کاربردی سازمانی است، زیرا 77 درصد از کل درآمد تراکنش ها از طریق سیستم های SAP انجام می شود. این شرکت نرم‌افزاری مستقر در آلمان، سیستم‌های برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP) را برای کمک به کسب‌وکارها ارائه می‌دهد تا کارآمدتر کار کنند.

SAP بیش از 240000 مشتری، 18000+ شریک و بیش از 240 میلیون کاربر مبتنی بر ابر دارد.

2. Oracle

Oracle، یکی دیگر از شرکت های برتر نرم افزاری سازمانی، بر نوآوری تأکید دارد. اوراکل با مأموریت کمک به مردم برای دیدن داده ها به روش های جدید، سیستم های مدیریت داده را می فروشد. هوگان می‌گوید که این شرکت به خاطر «به‌روزرسانی فناوری‌های پیشرفته مانند اینترنت اشیا (IoT)، هواپیماهای بدون سرنشین و واقعیت افزوده از طریق آزمایشگاه نوآوری‌اش مشهور است.

تا اکتبر 2019، این غول نرم افزاری بیش از 430000 مشتری و 20000 شریک داشت.

3. Salesforce

Salesforce پیشگام مدل نرم افزار بر اساس تقاضا بود. این شرکت عظیم در زمینه مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) تخصص دارد و یک پلتفرم پیشرفته و یکپارچه ارائه می کند.

هر کسب‌وکاری که فروش انجام می‌دهد «برای موفقیت باید یک فرآیند CRM خوب داشته باشد، و Salesforce در کمک به شرکت‌ها برای حفظ فرآیند CRM بسیار مؤثر است». در حال حاضر بیش از 150000 شرکت از پلتفرم Salesforce استفاده می کنند.

4. Microsoft

شاید تعجب آور نباشد، زیرا مایکروسافت یکی از بزرگترین شرکت های نرم افزاری سازمانی در جهان است. در واقع، این اولین شرکت نرم افزاری بود که به درآمد یک میلیارد دلاری رسید و همچنان به توسعه فناوری های جدید، از خدمات ابری گرفته تا سخت افزار رایانه ادامه می دهد. بیش از 135 میلیون نفر یا سازمان تنها در سال 2018 از Microsoft Office 365 استفاده کردند.

مایکروسافت با موفقیت پیشنهاد ابری خود، Azure را به دومین پلتفرم بزرگ زیرساخت ابری جهان پس از آمازون تبدیل کرده است.

جمع بندی

SAP، Oracle، Salesforce، و Microsoft در میان پیشتازان این صنعت هستند، اما بسیاری دیگر از شرکت های نرم افزار سازمانی برجسته در بازار وجود دارند. همانطور که شرکت ها برای تصمیم گیری بیشتر به یادگیری ماشین و هوش مصنوعی وابسته می شوند، شرکت های نرم افزاری اتوماسیون مورد نیاز خود را به طور فزاینده ای ارائه خواهند کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس : مرزداران ( بین یادگار امام و آریا فر) - خیابان نارون - نبش کوچه سپهر چهارم - پلاک ۲ - واحد ۴

تلفن : 1000 5780 – 021

فکس : 57801000 – 021  داخلی صفر

کدپستی : 1463857563

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.