شرح وظایف تکنسین شبکه

شرح وظایف تکنسین شبکه

شرح وظایف تکنسین شبکه کامپیوتر شامل نصب و پیکربندی زیرساخت شبکه یک سازمان شامل قطعات سخت افزاری، کابل کشی و شبکه می شود. در این مطلب درباره الزامات، وظایف، مسئولیت ها و مهارت های کلیدی که باید در شرح شغل تکنسین شبکه باشد، صحبت کرده ایم. تکنسین های شبکه مسئول نصب و پیکربندی زیرساخت شبکه یک سازمان از جمله قطعات سخت افزاری، کابل کشی و نرم افزار شبکه هستند.

در صورت نیاز به تکنسین شبکه و دریافت خدمات شبکه و پشتیبانی شبکه می توانید با شماره تلفن 02157801000 با شرکت پیشگام رایانه تماس حاصل فرمایید.

وظایف تکنسین شبکه

الگوی شرح شغل تکنسین شبکه شامل لیستی از مهمترین وظایف و مسئولیت های تکنسین شبکه می باشد. قابل تنظیم و آماده ارسال به تابلوهای شغلی است. از آن برای صرفه جویی در زمان، جذب نامزدهای واجد شرایط و استخدام بهترین کارمندان استفاده کنید.
 
تکنسین های شبکه متخصصانی هستند که به پیاده سازی، نگهداری و تعمیر شبکه های کامپیوتری می پردازند. آنها اتصالات اینترنتی را در بسیاری از محیط‌های مختلف راه‌اندازی می‌کنند و آنها را با کابل‌های فیزیکی یا فرکانس‌های بی‌سیم متصل می‌کنند و قدرت سیگنال کافی را در سراسر یک مکان برای استفاده مشتری ایجاد می‌کنند.
 
وظایف تکنسین شبکه

مشخصات شغلی تکنسین شبکه

تکنسین شبکه یک متخصص فناوری اطلاعات است که مسئولیت ساخت و عیب یابی شبکه های کامپیوتری را بر عهده دارد. برای جذب تکنسین شبکه که به بهترین وجه با نیازهای شما مطابقت دارد، نوشتن شرح وظایف تکنسین شبکه واضح و دقیق بسیار مهم است.

 

یک تکنسین ماهر شبکه برای انجام وظایف توسعه و نگهداری شبکه اقدام می کند. تکنسین شبکه مسئول طراحی شبکه به روشی خواهد بود که عملکرد آن را بهینه کند. کاندیدای ایده آل، فردی شایسته با اشتیاق فراوان به فناوری خواهد بود. یک ذهنیت تحلیلی برای عیب یابی موثر و بهبود عملکرد شبکه ضروری است. هدف ایجاد و حفظ یک شبکه با عملکرد خوب و قابل اعتماد برای اطمینان از عملکرد بدون مشکل است.

شرح وظایف تکنسین شبکه

یک تکنسین شبکه یا تکنسین تعمیر و نگهداری شبکه، مسئول مدیریت نصب و تعمیرات سیستم های شبکه است. وظایف آنها شامل پاسخگویی به درخواست‌های تعمیر و نگهداری در مورد نقص سیستم و سایر مسائل، عیب‌یابی مشکلات سیستم‌های شبکه با اجرای آزمایش‌ها و نگهداری موجودی برای سخت‌افزار رایانه است. برخی از وظایف تکنسین شبکه به شرح زیر است:
  • مدیریت و پشتیبانی دستگاه های شبکه LAN و WAN
  • اعمال تغییرات تایید شده شبکه مطابق با رویه های قابل اجرا
  • تجزیه و تحلیل و تشخیص مشکلات شبکه برای کاربران مختلف
  • راهکارهای اصلاحی برای اعمال سخت افزار یا نرم افزار شبکه
  • وظایف نگهداری پیشگیرانه شبکه
  • تجزیه و تحلیل بسته یا بررسی عملکرد شبکه
  • ایجاد، انتشار و نگهداری مستندات شبکه به روز و دقیق

مهارت های تکنسین شبکه

بسیاری از کارفرمایان از تکنسین های شبکه می خواهند که دارای حداقل مدرک لیسانس در سیستم های اطلاعاتی، مهندسی کامپیوتر یا رشته های مرتبط باشند. برخی از کارفرمایان ممکن است داوطلبانی را با مدرک کاردانی یا گواهی بپذیرند. برنامه های گواهی بر منطق و طراحی برنامه نویسی، زیرساخت شبکه، برنامه های کاربردی، فایروال ها و پزشکی قانونی کامپیوتر تمرکز دارند. مدرک کاردانی ممکن است بر روی شبکه های بی سیم، مبانی شبکه، توسعه پایگاه داده، مبانی امنیت شبکه، ارتباطات تجاری، طراحی شبکه، مسیریابی و سیستم های عامل تمرکز کند. مدارک لیسانس دانش عمیق تری از سیستم های پشتیبانی فناوری اطلاعات، مدیریت سیستم ها، مدیریت عملیات فنی و مدیریت پروژه ارائه می دهد.

برخی از الزامات و مهارت های تکنسین شبکه عبارتند از:

  • تجربه ثابت شده به عنوان تکنسین شبکه یا موقعیت مرتبط
  • مهارت های تشخیصی، حل مسئله و تحلیلی برجسته
  • مهارت های ارتباطی خوب
  • دانش خوب از شبکه های LAN/WAN، پروتکل های TCP/IP و فناوری های شبکه
  • تجربه عملی با نرم افزار و سخت افزار رایج
  • مدارک تخصصی مانند CCENT/CCNA
  • کارشناسی یا کارشناسی ارشد در علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر یا رشته مربوطه
 

وظیفه تکنسین شبکه چیست؟

تکنسین شبکه کامپیوتری سیستم شبکه را در یک سازمان مدیریت و نگهداری می کند. تکنسین های شبکه رایانه ها را نصب، راه اندازی یا ارتقا می دهند. همچنین اطمینان حاصل می کنند که تمام تجهیزات الکترونیکی عملکردی و به روز هستند، و اطمینان می دهند که دستگاه های مشتری می توانند اتصالات مناسب را با شبکه های راه اندازی شده حفظ کنند.

مسئولیت های تکنسین شبکه

وظایف و مسئولیت های یک تکنسین شبکه چیست؟

 

تکنسین های شبکه مسئول طراحی و نصب شبکه ها و سیستم های کامپیوتری با عملکرد خوب هستند. آنها اتصالات اینترنتی و کابل کشی الکترونیکی را نصب می کنند. آنها همچنین ممکن است عیب یابی خرابی های سیستم را برای حفظ کارایی طولانی مدت در یک منطقه انجام دهند. تکنسین های شبکه معمولاً برای شرکت ها یا شرکت های فناوری اطلاعات به عنوان اعضای بخش فناوری اطلاعات کار می کنند.

 

آنها از نزدیک با کارکنان فناوری اطلاعات و کارمندان شرکت برای هماهنگی نصب و به روز رسانی نرم افزار کار می کنند. وظیفه آنها انجام تعمیرات معمول سخت افزار یا نرم افزار رایانه و تعیین بهترین دستگاه ها برای محافظت در برابر حملات سایبری و ذخیره اطلاعات دیجیتال است. آنها همچنین ممکن است مسئول ارائه ارائه در مورد نحوه عیب یابی مشکلات شبکه استاندارد و نوشتن دستورالعمل هایی برای کارمندان باشند تا هنگام پیمایش در شبکه های شرکت به آنها مراجعه کنند.

 

وظایف و مسئولیت های تکنسین شبکه

خصوصیات تکنسین شبکه

داشتن مهارت های ارتباطی عالی برای تکنسین های شبکه ضروری است. آنها باید دیگران را درک کنند و از کاربرانی که ممکن است همیشه اصطلاحات مناسب را ندانند یا نتوانند مشکل خود را به طور کامل توضیح دهند، اطلاعات دریافت کنند.

 

تکنسین‌های شبکه با مهندسان شبکه همکاری می‌کنند تا شبکه‌های کاربردی و تأثیرگذار ایجاد و ایجاد کنند تا مشتریان بتوانند از آنها استفاده کنند و به آنها متصل شوند. از آنجایی که مهندس اساساً مفهوم شبکه را مدیریت می کند، یک تکنسین اطمینان حاصل می کند که به درستی نصب شده است.

تجربه تکنسین شبکه

اگر متقاضی دارای مدرک لیسانس باشد، کارفرمایان حداقل 5 تا 10 سال سابقه کار مرتبط را برای موقعیت تکنسین شبکه ترجیح می دهند. برای نقش‌های ارشد بیشتر، نامزدها باید تجربه سرپرستی به عنوان تکنسین شبکه داشته باشند. برخی از کارفرمایان ممکن است مدرک کارشناسی ارشد را جایگزین تجربه مرتبط کنند.

تکنسین شبکه به چه کسی گزارش می دهد؟

تکنسین شبکه معمولاً به مدیر شبکه در یک شرکت یا شرکت فناوری اطلاعات گزارش می دهد. با این حال، ممکن است هنگام کار در بخش فناوری اطلاعات به مدیر فناوری اطلاعات گزارش دهند. اگر یک تکنسین شبکه در تشخیص مشکل شبکه مشکل داشته باشد، معمولاً مستقیماً به مهندس شبکه گزارش می دهد. این حرفه ای مسئول توسعه سیستم های شبکه و انتخاب سخت افزار و نرم افزار برای ترکیب است.

تفاوت تکنسین شبکه و مدیر شبکه

تفاوت بین یک تکنسین شبکه و یک مدیر شبکه در ارشدیت و محدوده مسئولیت های شغلی آنها است. به عنوان مثال، هر دو تکنسین شبکه و مدیران شبکه معمولا دارای مدرک کاردانی یا لیسانس در فناوری اطلاعات، علوم کامپیوتر یا مدیریت سیستم های کامپیوتری هستند. تفاوت در این است که تکنسین های شبکه یک موقعیت ابتدایی دارند، در حالی که مدیران شبکه معمولاً قبل از واجد شرایط شدن برای این موقعیت، چند سال تجربه در نقش تکنسین دارند.

 

به همین دلیل، مدیران شبکه دارای ارشدیت بیشتری هستند و مسئولیت های شغلی عمیق تری در رابطه با امنیت شبکه و مدیریت سیستم دارند. در مقابل، تکنسین های شبکه بر اجرای نصب و نگهداری معمول سیستم تمرکز می کنند.

ویژگی های تکنسین شبکه های کامپیوتری

یک تکنسین شبکه خوب کسی است که ماهیت تحقیقی دارد. این کیفیت به آنها انگیزه می دهد تا آزمایش ها را انجام دهند و راه حل هایی برای خطاهای شبکه به شیوه ای مؤثر پیدا کنند. آنها برای ادامه تحصیل ارزش قائل هستند و به طور مداوم به دنبال راه هایی برای افزایش دانش خود در مورد نرم افزار و دستگاه های سخت افزاری رایانه هستند. تکنسین های شبکه ارتباطات بین فردی بسیار خوبی دارند و آنها را قادر می سازد تا با متخصصان بخش های مختلف و سطوح ارشد ارتباط برقرار کنند. علاوه بر این، یک تکنسین شبکه خوب توانایی کار به عنوان یک تیم را دارد و از جستجوی تخصص بیشتر در مورد مسائل شبکه نمی ترسد.

شرح وظایف روزانه تکنسین شبکه

در یک روز معمولی، یک تکنسین شبکه با فهرست‌بندی دستگاه‌های سخت‌افزاری کامپیوتر و سایر اجزا شروع می‌کند. آنها برای کابل ها، روترها و سایر دستگاه ها بر اساس شماره موجودی فعلی سفارش می دهند. آنها در طول روز به تماس‌ها یا درخواست‌های خدمات کارکنان شرکت پاسخ می‌دهند و با آنها ملاقات می‌کنند تا علت یک خطا یا سؤال شبکه را تعیین کنند. تکنسین‌های شبکه در طول روز کاری، زمان‌های خرابی را صرف می‌کنند، قفسه‌های موجودی را سازماندهی می‌کنند، قرار ملاقات‌های معمول تعمیر و نگهداری را تأیید می‌کنند و با پرسنل فناوری اطلاعات در مورد تغییرات آتی در اجزای شبکه شرکت می‌کنند.

آدرس : مرزداران ( بین یادگار امام و آریا فر) - خیابان نارون - نبش کوچه سپهر چهارم - پلاک ۲ - واحد ۴

تلفن : 1000 5780 – 021

فکس : 57801000 – 021  داخلی صفر

کدپستی : 1463857563

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.