شبکه وای فای بالا نمیاد

چرا شبکه وای فای بالا نمیاد

چرا شبکه وای فای بالا نمیاد؟ علت وصل نشدن شبکه وای فای Wi-Fi Network چیست؟ چگونه می توان مشکل عدم اتصال وای فای را حل کرد؟ اگر نمی توانم شبکه بی سیم خود را پیدا کنم یا نمی توانم شبکه بی سیم را وصل کنم، چه کاری باید انجام دهم؟

چرا شبکه وای فای بالا نمیاد

وقتی نمی توانید به اینترنت وصل شوید زیرا Wi-Fi شما در دستگاه شما نمایش داده نمی شود، مشکل دارید. اگر علت را بدانید کمک می کند، اما می توانید اقداماتی را برای اصلاح این وضعیت انجام دهید، حتی اگر ندانید.

در صورتی که شبکه سازمانی و یا شرکتی دارید، برای رفع مشکلات شبکه کامپیوتری خود می توانید برای دریافت خدمات شبکه و نصب شبکه بی سیم با شماره تلفن 02157801000 با شرکت پیشگام رایانه تماس حاصل فرمایید.

دلایل بروز مشکلات شبکه وای فای

مشکلات مودم، ISP یا دستگاه شما می تواند مانع از نمایش شبکه Wi-Fi شما در لیست شبکه های موجود شود. برخی از دلایلی که باعث ایجاد مشکلات اتصال Wi-Fi می شوند عبارتند از:

دستگاه در محدوده مودم نیست

دستگاه شما باید در محدوده مودم باشد. در اکثر خانه ها، این فاصله می تواند تا 30 فوت از روتر باشد. ممکن است بتوانید تا فاصله 50 فوتی متصل شوید، اما سرعت کمتر است و اتصال اغلب کاهش می یابد.

مودم به درستی بازیابی نشده است

ممکن است مودم پس از قطع برق یا قطع شدن برق به درستی بازیابی نشده باشد.

آداپتور شبکه خاموش یا غیرفعال است

مشکل اتصال Wi-Fi همیشه توسط مودم ایجاد نمی شود. دستگاه شما می تواند مقصر باشد اگر راه اندازی مجدد کمکی نکرد، آداپتور شبکه شما ممکن است غیرفعال شود یا درایورهای آن نیاز به به روز رسانی داشته باشند.

دستگاه شما ویروسی شده

اگر دستگاه شما دارای ویروس باشد، می تواند توانایی شما را برای اتصال به Wi-Fi مسدود کند. یک اسکن سریع ویروس و راه اندازی مجدد می تواند کمک کننده باشد.

تداخل شی وجود دارد

وسایل بزرگ، دیوارهای ضخیم یا سایر دستگاه های بی سیم می توانند در اتصال بی سیم شما اختلال ایجاد کنند. نشان داده نشدن Wi-Fi می تواند ناشی از این مشکلات و موارد دیگر باشد. عیب یابی برای یافتن مشکل، کلید رفع آن است.

چرا شبکه وای فای بالا نمیاد

 

رفع عدم نمایش شبکه Wi-Fi

اگر شبکه وای فای بالا نمیاد، این مراحل عیب‌یابی را به ترتیب امتحان کنید تا مشکل خود را حل کنید. آنها از ساده ترین تا پیچیده ترین فهرست شده اند.

اتصال بی سیم خود را عیب یابی کنید.

قبل از شروع تلاش برای تعمیر Wi-Fi خود، مطمئن شوید دستگاهی که می‌خواهید وصل کنید مشکلی نداشته باشد.

برای مثال، اگر مشکل این است که شبکه Wi-Fi شما روی لپ‌تاپ شما نمایش داده نمی‌شود، چند دقیقه وقت بگذارید تا مطمئن شوید همه چیز روی رایانه همانطور که باید باشد. آیا همه کابل ها به دستگاه متصل هستند؟ آیا آنها به یک پریز برق وصل هستند؟ آیا مطمئن هستید که وای فای دستگاه روشن است؟ (این می تواند یک سوئیچ فیزیکی، یک تنظیمات داخلی یا هر دو باشد.) حذف اصول اولیه مانند این اولین جایی است که باید شروع کنید.

مودم و روتر را به درستی ریستارت کنید.

چرخه برق روتر و مودم می تواند مشکلات اتصال به اینترنت را برطرف کرده و مشکلات اتصالات بی سیم را حل کند. راه اندازی مجدد مودم و روتر بی سیم بسیار مهم است.

تنظیمات شبکه خود را بررسی کنید.

شبکه می تواند پنهان شود. مخفی کردن یک شبکه بی سیم می تواند یک راه موثر برای محافظت از حریم خصوصی باشد. با این حال، ممکن است منجر به عدم نمایش شبکه Wi-Fi در دستگاه شود. برای اتصال به یک شبکه پنهان، SSID و سایر جزئیات شبکه مورد نیاز است.

به دنبال تداخل باشید.

تداخل یکی از دلایل بسیاری است که اتصالات Wi-Fi را قطع می کند. اشیاء متعدد در اطراف یک خانه یا محل کار می توانند با روتر بی سیم تداخل ایجاد کنند. مشکلات احتمالی مانند لوازم خانگی، مایکروویو یا چراغ‌های فلورسنت، سایر دستگاه‌های بی‌سیم از جمله کنترل‌کننده‌های بازی‌های ویدیویی بی‌سیم یا دوربین‌های امنیتی، و دیوارها یا ستون‌های ضخیم را بررسی کنید.

ISP (ارائه دهنده خدمات اینترنتی) خود چک کنید.

اگر تلاش های عیب یابی شما مشکل را برطرف نکرد، با ارائه دهنده خدمات اینترنت خود تماس بگیرید. ممکن است مشکلی در سطح منطقه وجود داشته باشد که شما از آن بی اطلاع باشید یا ممکن است نقصی در تجهیزات ارائه شده توسط شرکت وجود داشته باشد.

سرویس WiFi را فعال کنید

چرا شبکه وای فای بالا نمیاد؟ این مشکل به احتمال زیاد به این دلیل رخ می دهد که ویندوز شما سرویس WiFi را غیرفعال می کند. اگر ویندوز شما آن را غیرفعال کند، نمی توانید به وای فای متصل شوید. بنابراین می توانید این مراحل را برای فعال کردن سرویس WiFi امتحان کنید. دو مکان وجود دارد که می توانید بررسی کنید.

راه ۱: سرویس WiFi را با سوئیچ WiFi فعال کنید

برخی از لپ‌تاپ‌ها مانند HP، Lenovo، Dell دارای یک سوئیچ یا کلید برای روشن/خاموش کردن WiFi هستند (مانند Fn+F5). سوئیچ یا کلیدها را بررسی کنید و سرویس WiFi خود را روشن کنید.

راه 2: تنظیمات شبکه خود را بررسی کنید

اگر سوئیچ WiFi را روی لپ تاپ یا رایانه خود ندارید، می توانید آن را در سیستم خود بررسی کنید.

۱) روی نماد اینترنت کلیک راست کرده و Open Network and Sharing Center را کلیک کنید.

2) روی Change adapter settings کلیک کنید.

3) روی WiFi کلیک راست کرده و روی Enable کلیک کنید. توجه: اگر فعال شده باشد، با کلیک راست روی WiFi (که در رایانه های مختلف به اتصال شبکه بی سیم نیز گفته می شود)، Disable را مشاهده خواهید کرد.

4) ویندوز خود را ریستارت کنید و دوباره به وای فای خود وصل شوید.

فرکانس شبکه وای فای چیست؟

اگر برای اولین بار است که به وای فای متصل می شوید، باید به فرکانس شبکه وای فای توجه کنید. اگر رایانه شما از فرکانس نامناسب با روتر شما استفاده کند، نمی‌توانید متصل شوید.

معمولا فرکانس شبکه وای فای 2.4 گیگاهرتز و 5 گیگاهرتز است. خوشبختانه بسیاری از روترها در حال حاضر مدل دو بانده هستند، بنابراین هر دو از باند 2.4 گیگاهرتز و 5 گیگاهرتز پشتیبانی می کنند. برای بررسی فرکانس شبکه WiFi خود، می توانید به وب سایت سازنده روتر بروید. در حالی که می توانید فرکانس شبکه WiFi ویندوز خود را نیز بررسی کنید: netsh wlan show drivers را در Command Prompt تایپ کنید و Enter را فشار دهید، سپس پروتکل های پشتیبانی شده را به شما نشان می دهد.

به طور کلی، 802.11a/ac از باند 5 گیگاهرتز، 802.11b/g از باند 2.4 گیگاهرتز و 802.11n از باند 2.4 گیگاهرتز یا 5 گیگاهرتز استفاده می کند. اگر فرکانس‌های روتر شما مطابقت نداشته باشند یا شامل فرکانس‌های روتر شما نباشند، شبکه WiFi در رایانه شما نشان داده نمی‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس : مرزداران ( بین یادگار امام و آریا فر) - خیابان نارون - نبش کوچه سپهر چهارم - پلاک ۲ - واحد ۴

تلفن : 1000 5780 – 021

فکس : 57801000 – 021  داخلی صفر

کدپستی : 1463857563

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.